tirsdag 9. oktober 2012

De unges måte å kommunisere på!

''Hva særpreger de unges måte å kommunisere på?''

- Det har skjedd en revolusjon innen kommunikasjon blant de unge. Før i tiden brukte ungdommen mange forskjellige midler for å kommunisere med andre. Etter som tiden har gått, minker kommunikasjonsmetodene ned til et hjelpemiddel. Dette middelet er teknologi.

Dette betyr at særpreget blant de unge er at de bruker internett og teknologi til så og si all kommunikasjon. Alle har byttet ut brev med mail, og mange sender SMS istedenfor å snakke direkte. Facebook er kanskje den tjenesten som er blitt mest brukt og mange bruker dette midlet til å kommunisere med.

Men de unge uttrykker seg ikke bare ved tekst. Bilder er blitt veldig populært i nyere tid. Instagram er en app til Android og Apple. Denne tjenesten er ment for å legge ut bilder. På dette nettsamfunnet blir det lagt ut tusenvis av bilder hver dag.

Det er derfor lett å trekke en konklusjon om hva som særpreger de unges måte å kommunisere på. Nemlig; De unge bruker teknologi og internett, sosiale medier og andre nettsamfunn til å kommunisere med andre.

Hvis dere vil vite hva Marte Devlin mener om samme evne, kan dere lese det på henens blogg;
http://mediamarte.blogspot.no/2012/10/ung-kommunikasjon.html

1 kommentar:

  1. Bra! Her har du fått fram det viktigste. Hvorfor er det slik og hvilken virkning har det?

    SvarSlett